Σε ένα θυελλώδες τοπίο γεωπολιτικών εντάσεων και σκιωδών οργανώσεων, ξεδιπλώνεται η συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Forger. Ο Λόιντ Φόργκερ, άριστος κατάσκοπος με το προσωνύμιο "Twilight", λαμβάνει μια ασυνήθιστη αποστολή: να διεισδύσει σε μια εχθρική χώρα, δημιουργώντας μια ψεύτικη οικογένεια και φοιτώντας την κόρη του σε ένα προстижно σχολείο.

Για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, ο Λόιντ υιοθετεί την Άνια, ένα ορφανό κορίτσι με μυστηριώδεις ικανότητες να διαβάζει τις σκέψεις των ανθρώπων. Η Άνια, με την αθωότητα και την παιχνιδιάρικη φύση της, φέρνει φως και χαρά στην οικογένεια, φέρνοντας ταυτόχρονα και απρόσμενες καταστάσεις.

Στον ρόλο της συζύγου, ο Λόιντ καλεί την Γιορ Μπράιαρ, μια γλυκιά και ευγενική γυναίκα που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: είναι μια αριστούχος δολοφόνος γνωστή ως "Thorn Princess". Η Γιορ, παρά το σκοτεινό παρελθόν της, αγκαλιάζει με ζεστασιά τον ρόλο της μητέρας και φέρνει ισορροπία στην ψεύτικη οικογένεια.

Μαζί, η οικογένεια Forger ξεκινά μια νέα ζωή, γεμάτη κωμικές καταστάσεις, επικίνδυνες αποστολές και συγκινητικές στιγμές. Ο Λόιντ, παρά την ψυχρή του εκπαίδευση, νιώθει σιγά σιγά συναισθήματα αγάπης και προστασίας για την Anya και την Yor. Η Γιορ, με την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια, φροντίζει για την ευημερία της οικογένειας. Η Άνια, με την αθωότητα και την παιχνιδιάρικη φύση της, φέρνει φως και χαρά στην ψεύτικη οικογένεια.

Καθώς η οικογένεια Forger έρχεται αντιμέτωπη με δοκιμασίες και προκλήσεις, τα μυστικά τους κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την ψεύτικη ταυτότητά τους; Θα μπορέσουν να χτίσουν μια αληθινή οικογένεια, παρά τις μυστικές τους ζωές;

Η απάντηση κρύβεται στις σελίδες του Spy × Family, μιας σειράς που υμνεί την οικογένεια, τη φιλία και την αγάπη, προσφέροντας παράλληλα άφθονο γέλιο και συγκίνηση. Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, χιούμορ και συγκινήσεις με την οικογένεια Forger!

Στο eFantasy.gr θα βρείτε πλήθος προϊόντων αφιερωμένα στο Spy x Family για να τα αποκτήσετε όλα!