Το Super Mario είναι ένα από τα πιο αγαπημένα video games όλων των εποχών. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985 από εταιρεία Nintendo και Ιάπωνα σχεδιαστή Shigeru Miyamoto, κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή την αγάπη εκατομμυρίων παικτών παγκοσμίως. Με την εμφάνιση των collectible gifts, ένα νέο επίπεδο αφοσίωσης έχει προστεθεί στην ήδη πλούσια ιστορία του Super Mario. Τα Amiibo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή collectible gifts για το Super Mario και έχουν κερδίσει θαυμαστές και συλλέκτες από όλο τον κόσμο. Στο άρθρο αυτό, θα εξερευνήσουμε τη σχέση ανάμεσα στο Super Mario και τα collectible gifts, εστιάζοντας στη συλλογή Amiibo και την επίδρασή της στο παιχνίδι και τους παίκτες.

Η αγάπη για το Super Mario και τα collectible gifts

 

Η ιστορία του Super Mario ξεκίνησε όταν ο σχεδιαστής παιχνιδιών της Nintendo, Shigeru Miyamoto, δημιούργησε ένα παιχνίδι όπου ο κεντρικός ήρωας θα ήταν ένας υδραυλικός που έπρεπε να σώσει την αγαπημένη του από έναν κακό δράκο, την πριγκίπισσα Peach από τα χέρια του κακού Bowser. Το παιχνίδι αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα, καθένα από τα οποία πρέπει να ξεπεραστεί με επιτυχία για να προχωρήσει ο παίκτης στο επόμενο. 

Το παιχνίδι Super Mario Bros. κατέκτησε τις καρδιές των παικτών και άνοιξε τον δρόμο για μια ολόκληρη σειρά από video games, κινούμενα σχέδια, ταινίες και άλλα προϊόντα. Στο παιχνίδι, ο Mario πρέπει να διασχίσει διάφορα επίπεδα, να συλλέξει νομίσματα, να εξουδετερώσει εχθρούς και να σώσει την αγαπημένη του. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού, όπως το Super Mario Bros, το Super Mario 64, το Super Mario Sunshine, το Super Mario Galaxy και το πιο πρόσφατο Super Mario Odyssey. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει νέα επίπεδα, χαρακτήρες και ιστορίες που συνεχίζουν να κερδίζουν νέους φανατικούς οπαδούς.

Τα συλλεκτικά είναι ένας τρόπος για τους θαυμαστές να εκφράσουν την αγάπη τους για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή θέμα, αλλά και να τους βοηθήσουν να αισθανθούν πιο συνδεδεμένοι με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα. 

 

Super Mario gifts

Η σειρά Super Mario έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη βιομηχανία συλλεκτικών ειδών, με πολλά διαφορετικά collectible gifts που έγιναν λατρεία από τους φανατικούς οπαδούς της σειράς. Τα collectible gifts μπορούν να είναι από κούπες, μπουκάλια, t-shirts, φωτιστικά, μέχρι και συλλεκτικά αντικείμενα και φιγούρες. Η συλλογή αυτών των αντικειμένων αποτελεί μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για τους fans του παιχνιδιού.

Η έξαρση των Amiibo για τους fans του Super Mario 

 

Ιδιαίτερη συλλεκτική αξία έχουν οι συλλεκτικές φιγούρες που κυκλοφόρησε η Nintendo το 2014 με την ονομασία Amiibo, που παρουσιάζουν χαρακτήρες από τα διάφορα παιχνίδια της Nintendo, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων από το Super Mario. Οι φιγούρες Amiibo διαθέτουν ενσωματωμένο NFC (Near Field Communication) chip που επιτρέπει στους παίκτες να συνδέσουν τη φιγούρα με το Nintendo Switch ή άλλες συσκευές της Nintendo, όπως το Wii U ή το 3DS. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν τη φιγούρα σε έναν αισθητήρα NFC για να ξεκλειδώσουν διάφορα περιεχόμενα στα παιχνίδια της Nintendo.

Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης χρησιμοποιήσει ένα Amiibo του Super Mario στο παιχνίδι Super Mario Odyssey, θα ξεκλειδώσει νέα κουστούμια και αντικείμενα που δεν είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι αλλιώς. Επιπλέον, οι Amiibo μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά για το σπίτι ή το γραφείο των φανατικών οπαδών του Super Mario και άλλων παιχνιδιών της Nintendo.


Στο efantasy.gr θα βρείτε δεκάδες collectible gifts
για τον πιο αγαπημένο υδραυλικό όλων των εποχών, τον Super Mario!

 

Ανακάλυψε όλα τα Super Mario Collectible Gifts